Адвокат от Ню Йорк заведе странно дело, обвинявайки Бен Афлек и

...
Адвокат от Ню Йорк заведе странно дело, обвинявайки Бен Афлек и
Коментари Харесай

Мат Деймън и Бен Афлек пред съд - тежките обвинения на една жена, към актьорите

Адвокат от Ню Йорк заведе необичайно дело, обвинявайки Бен Афлек и Мат Деймън, че са преследвали и тормозили жена, чието име остава анонимно за момента, с цел да употребяват персонални детайлности от живота й в работата си, като даже са подслушвали дома й.

Според правосъдните документи, с които разполагат DailyMail, дамата упреква Афлек и Деймън, че освен са подслушвали дома ѝ, само че са я следили и следили, оставяйки я в боязън, че ще бъде изнасилена или отвлечена.

В делото се твърди, че нейната идентичност и персонален опит са били употребявани за създаване на скечове в Saturday Night Live по времето, когато Афлек се е срещал с продуцента Линдзи Шукъс, както и във филми, продуцирани от Харви Уейнстейн. Обвинения са отправени и към брата на Афлек - Кейси, сегашната му брачна половинка Дженифър Лопес, артистът Кевин Смит и Райън Сийкрест.

Жената твърди, че " произведение ", издадено през 2023 година, включва изкуство, което съдържа репродукция на нейното " голо тяло ", което тя разпознава по белег, който е нейна " отличителна линия ". Действието на дамата са ориентирани и срещу Dimension Films, Disney, Lionsgate, Warner Bros и Paramount Pictures, като ги упреква в немарливост и позволяване на плагиатството и тормоз.

Тя твърди, че е осъзнала приликите сред личния си живот и предаванията едвам откакто ги е гледала няколко пъти. Тя има обилни белези след автомобилна злополука през 1985 година и страда от краткотрайна загуба наизуст и физически ограничавания.

През 2001 година се причислява към уеб страницата на Деймън и Афлек, Project Greenlight, който е основан, с цел да могат писателите да разискват своите хрумвания и да преглеждат предложенията за състезания, откъдето счита, че са откраднати също няколко нейни.

Според заведеното дело тя е видяла прилики в живота си както в Saturday Night Live, по този начин и Mob Wives сред 2010 и 2011 година Съдебните документи показват също, че е гледала " Петзвезден романс " от 2002 година на повтаряне, откакто се е възстановила от пострадване, и е забелязала няколко прилики сред себе си и характера на Лопес.

Също по този начин се показва, че " Не казвай довиждане ", в който взе участие Афлек, има събития и разговор, които отразяват нейния живот, както и няколко други излъчвания и филми.

Тя твърди, че актьорите в творбите включват герои с нейното първо име или сходно на него и които наподобяват на нея на външен тип - " тъмна прическа или дълга до раменете коса с бретон, имат разстояние сред зъбите и носят цветове на захарна тръстика. "

Осен редица филми, в които намира аналогия с нея самата или нейни движимости, дамата твърди също, че че Деймън я е цитирал по време на послание в Масачузетския софтуерен институт през юни 2016 година и че Афлек е осиновил хъски и е носил тениска с пирамидите в Египет дни, откакто тя е споделила в телефонни диалози през 2017 година, че желае да осинови избавително куче и да види пирамидите.

Според документите и Мат Деймън, и Бен Афлек неведнъж са я следили на разнообразни места, употребявали са камери, с цел да я записват и телескопи, с цел да я следят, като през 2015 година е запитана дали домът й може да се употребява като място за филми.

Жената желае компенсации за нанесените вреди. Тя завежда настрана дело през ноември 2022 година, което е отхвърлено през 2023 година Новият й иск в Ню Йорк гласи, че обвиненията са обновени по отношение на тези, направени миналата година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР